menu mobiel
  • Maak uw voeten blij bij Monica in Klazienaveen!
  • Huis voorkant
  • Monica Bord
  • Binnen in de praktijk

Pedicure voor Zwartemeer

U bent op zoek naar een professionele pedicure in Zwartemeer? Ik ben Monica. Mijn praktijk bevindt zich aan de rand van Klazienaveen, slechts enkele minuten met de auto vanaf Zwartemeer.

Ik heb een nette pedicurepraktijk en ben aangesloten bij ProVoet dus u weet dat er volgens strenge hygiëne regels wordt gewerkt.

Ik kan u afhelpen van pijnlijke voeten, veroorzaakt door ingroeiende nagels, likdoorns, te lange nagels en overtollig eelt. Uiteraard werk ik standaard met een complete behandeling waarbij uw voeten compleet worden behandeld en tevens ingecrémed. Ook heb ik een paraffine bad, een heerlijke verzorgende en verzachtende behandeling voor handen en voeten.

Route vanaf Zwartemeer

Komt u vanaf Zwartemeer? Dan is mijn praktijk zeer gemakkelijk te vinden! U volgt de Langestraat of Schepersweg vanaf Zwartemeer naar Klazienaveen en neemt de eerste afslag de Kloostermanswijk op. Ongeveer halverwege vind u mijn praktijk, op nummer 76 Oostzijde. De Oostzijde is de Zwartemeer kant van de straat. Als u twijfelt dan kunt u letten op het bord aan de straat.

Voor een afspraak kunt u het beste eerst bellen (06 83 17 15 70), Whats-appen of mailen.

Bent u niet in de gelegenheid om mijn praktijk te bezoeken? Tegen een kleine extra vergoeding kom ik ook bij u thuis in Zwartemeer.

Een impressie van mijn praktijk

Monica in actie
Binnen in de praktijk
Cadeaubon
Monica Bord
Voorkant van ons huis

Wat zeggen mijn klanten

  • Professioneel, klantvriendelijk neemt alle tijd. Je voelt je welkom en word goed geholpen!

    Grietje Veninga, Klazienaveen, 17 September 2015
  • Ik heb een super ervaring achter de rug kan namelijk weinig aan mijn voeten hebben maar door Monica die....

    Henk van der Kaap, Erica, 5 Maart 2016> meer reacties